Operatii matematice cu doi

E o idee de cuplu. Atunci cand doua persoane aduc bucurie in viata celuilalt.

Recunosc ca nu stau foarte bine la a imparti sau a inmulti cu doi. Desi in practica e foarte simplu. Insa imi lipseste abilitatea de a sti cum sa fac asta ca rezultatul sa fie mereu pozitiv, chiar daca ceea ce se imparte este negativ; cu alte cuvinte cum reactionezi atunci cand ai o stare negativa (esti prost dispus sau celalalt te-a suparat) ca acea stare sa nu se transpuna in ceea ce inseamna cuplu.

Iar ceea ce se intampla este ca neputinta face ca toate eforturile si toate lucrurile minunate pe care le face celalat sunt complet anultate. Si multe situatii care ar fi adus o crestere exponentiala, daca perceptia si dispozitia unui partener nu le-ar fi anulat. De pilda, cat de extraordinar fost cand a facut cumparaturile (stiu cat sunt de nepriceputii si cat de greu le este barbatilor sa faca cumparaturi) atunci cand eu am dormit; efortul de a-mi inveli umerii si cand m-a tinut in brate si m-a incalzit; cand mi-a facut masaj chiar daca si era obosit. In ciuda tuturor eforturilor, rezultatul a fost nul, uneori chiar negativ.

(va urma)

 

 

2 thoughts on “Operatii matematice cu doi

  1. I blog quite often and I genuinely thank you for your information. Your article has truly peaked my interest. I am going to book mark your site and keep checking for new information about once per week. I subscribed to your RSS feed as well.|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *